Home » Je eigen LOFT–woning? Dat kan!

Je eigen LOFT–woning? Dat kan!

Een loft is een grote woning die doorgaans uit één ruimte bestaat die de bewoner naar eigen inzicht kan indelen. Lofts worden vaak multifunctioneel gebruikt door wonen en werken te combineren. Vaak zijn lofts te vinden in voormalige industriële gebouwen, fabriekshallen, pakhuizen et cetera, die voor bewoning geschikt zijn gemaakt. Het is in oude centra van grote steden een populaire manier van wonen, maar ook steeds vaker worden ‘nieuwbouw’ LOFT gewouwd.

De zelfbouwkavels in het Pionierkwartier zijn de ideale plek om een LOFT-woning te bouwen.

  • Wil jij mooie hoge plafonds?
  • Had je altijd al de wens voor een open keuken?
  • En wil jij iets anders dan standaard?

Op een kavel in het Pionierkwartier kan het! Je bepaalt zelf de breedte van je woning en binnen de diepte van 25m kavel bepaal ook jij hoe diep je woning wordt.

Voorbeeld LOFT-Woning

Wij vonden een mooi voorbeeld van LOFT-woningen die jij ook kunt realiseren in het Pionierkwartier. Dit voorbeeld is een woning van SUPER LOFTS. In Delft, Rotterdam en andere steden bouwden zij verschillende LOFT-woningen. Meer informatie over dit type LOFT-woning? Kijk op http://superlofts.co.

Belangrijk: zelf je huis bouwen in het Pionierkwartier betekent dat er nog niet vast staat wat voor woning er door de zelfbouwers wordt gebouwd. Daarom laten we tekeningen en ontwerpen van woningen zien die passen binnen het Pionierkwartier. Zo proberen we jou te helpen bij het ontwerp voor jouw toekomstige woning.

Wil je meer foto’s zien? Kijk op http://superlofts.co