Home » Bereikbaarheid

Pionierkwartier uitstekend bereikbaar

Wie gaat zelfbouwen in het Pionierkwartier loopt zo het centrum in. En uiteraard biedt het stadscentrum veel restaurants en cafés voor een geslaagd avondje uit. Fijn dat je lopend terug naar huis kunt. Het Veenendaalse Centraal Station is op loopafstand.

Door de centrale ligging van de buurt zijn de faciliteiten dichtbij. Vele winkels en uitgaansgelegenheden zijn op tien minuten loopafstand evenals de supermarkt.

Je woont hier ideaal, want in tien minuten lopen ben je op de Utrechtse Heuvelrug of de Groene Grens waar je kunt hardlopen, fietsen, mountainbiken of wandelen.

De bus, trein of fiets

Het Pionierkwartier is met de fiets en het openbaar vervoer erg goed te bereiken. Het Veenendaalse stadscentrum is 10 minuten lopen en het centraal station is slechts 4 minuten lopen. Binnen 15 minuten fietsen ben je bij Veenendaal – de Klomp voor de intercity trein naar Utrecht of Arnhem. Verder stopt de bus dichtbij. Alles voor het gemak.

De auto en parkeren

Met de auto ben je in no time op de snelweg.
Via de Industrielaan en de rondweg ben je in tien minuten op de snelweg A12 en via Rhenen naar de A15. Bewoners en bezoekers parkeren op de vele parkeerplaatsen van het Pionierkwartier.